изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:41 EEST
Взрив на московското летище, има жертви    
По света Lenta.ru съобщава за около 31 загинали и най-малко 130 ранени. Инцидентът е станал в залата за пристигащи. Най-малко 31 души са загинали и 130 са били ранени при експлозия на московското летище "Домодедово", съобщи за РИА "Новости" помощник министъра на здравеопазването и социалното развитие София Малявина. За 20 пострадали потвърди и представител на руския следствен комитет. За случилото се вече е известен и премиера Владимир Путин. Засега окончателния брой на жертвите не е уточнен, като е възможно те да нарастват.


Новината тръгна първо от платформата за микроблогове "Туитър".
Експлозията е станала на терминала за пристигащи, в залата за получаване на багажа, в 16,32 ч. Очевидец, цитиран от Нюз.ру, съобщава, че залата се изпълнила с дим. В момента зоната за пристигащи е затворена.
Няколко международни полета, които е трябвало да кацнат в близкия час, се задържат, съобщава още "Интерфакс". На официалния сайт на аерогарата се уточнява, че те са от Китай, Германия, Турция, Виетнам и Армения. Засега причината и авторът на експлозията се уточняват, но по предварителни данни става дума за взривно устройство, задействано от атентатор камикадзе, което е било поставено в багаж.

www.vesti.bg / ndtnews.hopto.org



 


Сходни връзки

Взрив на московското летище, има жертви | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди