изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:00 EEST
УДЪЛЖИХА СРОКА ЗА ДАНЪЧНИТЕ УДОСТОВЕРЕНИЯ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ СТОПАНИ    
ЗемеделиеЗемеделските производители, които са платили задълженията си към Националната агенция по приходите и НОИ, могат да представят удостоверенията си до края на януари 2011 г. в областните дирекции на Държавен фонд „Земеделие”.

 Това реши Управителният съвет на фонда на вчерашното си заседание, съобщиха от пресцентъра на земеделското министерство.
Срокът беше  удължен по предложение на министъра на земеделието  и храните и е свързан с разрешаването на проблемите на близо 1 400 животновъди, които фигурираха като длъжници в данъчните регистри след изтичането на нормативно определения срок за плащането на задълженията към държавата - 30 ноември 2010 г.
„С решението на Управителният съвет одобри извънредно удължаване на сроковете. Мярката ще засегне 400 земеделски кооперации и близо 1000 производители, които ще получат субсидиите си по националните схеми за доплащане на глава животно”, поясни изпълнителният директор на фонда Светослав Симеонов, цитиран от пресцентъра.
 


Сходни връзки

УДЪЛЖИХА СРОКА ЗА ДАНЪЧНИТЕ УДОСТОВЕРЕНИЯ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ СТОПАНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди