изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:41 EEST
СТАРТИРА ПУБЛИЧНОТО ОБСЪЖДАНЕ НА БЮДЖЕТА НА ДОБРИЧ    
НовиниПубличното обсъждане на проекто-бюджета на община Добрич стартира от началото на февруари. То се организира за тринадесети пореден път.

От общината информират, че на телефони 600 416 и 600 001 вътр. /258/, на електронния адрес priemna@dobrich.bg гражданите и бизнес-средите на Добрич могат да предлагат своите идеи, мнения и предложения за проекто-бюджет'2011 и отчета на бюджет’2010. Материалите за публичното обсъждане ще се получават от 1 февруари в Центъра за услуги и информация на гражданите и на интернет – страницата на Община град Добрич www.dobrich.bg.
Първият етап на обсъждането ще е на 3 февруари, когато той ще се дискутира с бизнес средите. На следващия ден ще се проведе обсъждането с участието на неправителствения сектор, граждани, хора с увреждания и пенсионери, а по-късно същия ден – и с младежки организации.
За постъпилите предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще бъде приложен като неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му от кмета на общината за разглеждане от общинския съвет, уверяват от кметството.
 


Сходни връзки

СТАРТИРА ПУБЛИЧНОТО ОБСЪЖДАНЕ НА БЮДЖЕТА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.68 секунди