изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:20 EEST
Изнесените разговори са манипулирани, няма да ме разколебаят, обяви Борисов    
Политика  Изнесените в публичното пространство телефонни разговори са манипулирани чрез удължаване и допълване с думи и изрази, които целят да злепоставят правителството. Това става ясно от изказване на премиера Бойко Борисов пред министрите по време на заседанието на Министерския съвет.  Премиерът дава за пример последния разговор между него и шефа на Митниците Ваньо Танов във връзка с повторното назначение на митничаря Николай Вучев. Според Борисов това е добре подготвена операция с цел омаскаряване и с излизането на резултатите от експертизите ще стане ясно, че разговорът е бил удължен.

Премиерът заявява, че това не може да разколебае усилията му за "събиране на приходите до стотинка, борба не само в петрола и бензините, и нафтата, в цигарите, включително, ако трябва, да се направят само пунктове, откъдето може да се купуват цигари."

Бойко Борисов се обръща към колегите си с призив: "Мобилизирайте се максимално, с работа ние ще им докажем, че правотата е на наша страна."

http://dariknews.bg

 


Сходни връзки

Изнесените разговори са манипулирани, няма да ме разколебаят, обяви Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди