изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:46 EEST
ДО 2 МАЙ ПОДАВАМЕ ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ДОХОДИТЕ ОТ 2010 Г.    
НовиниНезависимо от това - дали имат да довнасят данък или не, всички, които през миналата година са получили доходи, подлежащи на деклариране, са длъжни да подадат данъчна декларация до 2 май 2011 г., съобщават от пресцентъра на приходната агенция.


Оттам напомнят,  че и тази година голяма част от българите няма да имат да довнасят данък по годишните си декларации за облагане на доходите от 2010 г. Това е така, защото авансово удържаният им през миналата година данък (в размер на 10%) ще е равен на общо дължимия данък за 2010 г. (също 10%).
    Срокът за подаване на годишните данъчни декларации за отминалата 2010 г. е 2 май 2011 г., като това може да се направи по интернет, с електронен подпис, чрез пощата с обратна разписка, в определени пощенски станции, където служител от „Български пощи” издава входящ номер, или на място в офис на НАП. Подоходната декларация може да се изтегли безплатно от Интернет-страницата на НАП www.nap.bg, или да бъде взета от офиса. Повече информация, както и помощ при попълване на преводните нареждания и пощенските записи, може да се получи на информационния телефон 0700 18 700 - на цената на един разговор.
 


Сходни връзки

ДО 2 МАЙ ПОДАВАМЕ ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ДОХОДИТЕ ОТ 2010 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди