изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:45 EEST
Президентска тройка с Алексей    
Политика

Свещеник, учителка и журналисти в екипа на Петров за вота. Ексагентът от ДАНС вади тайнствена дама в битката за "Дондуков" 2




Бившата барета Алексей Петров ще атакува президентския пост с поне трима кандидати. Това съобщиха от инициативния комитет "Единение и екипност" с координатор проф. Милен Семков.
Оттам разпространиха писмо, с което обявяват началото на подготовката за президентските избори. В съобщението пише, че "доц. Алексей Петров, доц. Николай Георгиев и уважавана дама" ще бъдат в екипа за участие във вота през есента. Името на дамата ще се пази в тайна, за да не стане обект на репресия".
"Нека помията да се излее върху мен", обясни пред "Стандарт" проф. Семков.
Самият Алексей Петров е заявил в писмото, че "главната задача е с екипността да се преодолее социално-икономическата криза в България, а чрез единението на българите - "студената гражданска война". Координационният съвет е препоръчал съставът на президентския екип да е не повече от 7 души. В него ще влязат свещеник, учителка и журналисти. От движението се заричат да обявят кандидатпрезидентската си двойка на 1 май 2011 г.
Според запознати бившият съветник в ДАНС е разработил няколко варианта. Ако Бойко Борисов реши да се впусне в битката за президент, Алексей Петров ще се изправи срещу него. В ситуацията ГЕРБ да издигне за "Дондуков" 2 Цветан Цветанов, от "Единение и екипност" ще отговорят с учения от БАН и бивше военно аташе Николай Георгиев. При варианта Борисов да пусне в играта за държавен глава Цецка Цачева или Йорданка Фандъкова Алексей Петров ще извади мистериозната дама. Тя била около 40-те, красива, образована, с успешна кариера, загатнаха само от обкръжението на бившия съветник в ДАНС.
В момента Алексей Петров е под домашен арест. Той бе арестуван на 10 февруари миналата година в рамките на операция "Октопод". Ако мярката за неотклонение на Петров не бъде променена, той ще води кампанията от дома си, каза проф. Милен Семков.
Очаквате БСП да подкрепи кандидатурата му ли, избухна в смях при новината лидерът на червените Сергей Станишев. Той беше категоричен, че Алексей Петров не е алтернатива на ГЕРБ. Доста по-умерени в реакцията си бяха от ДПС. Не е наша кандидатура, няма какво да коментираме, лаконичен беше зам.-председателят на движението Христо Бисеров.
Милена минчева
Теодора Йолчева

http://paper.standartnews.com/

 


Сходни връзки

Президентска тройка с Алексей | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Президентска тройка с Алексей
Автор: Anonymous да 2011-02-02 @ 10:47 EET
Звучи ми като, попа,даскала и кмета.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди