изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:30 EEST
Заради технически проблеми от турска страна, в момента се пропускат само хуманитарни случаи и пешеходци    
НовиниСофия. На трите ГКПП на българо-турската граница, заради технически проблеми от турска страна, в момента се пропускат само хуманитарни случаи и пешеходци. Спряно е движението на леки и товарни автомобили. Това съобщи за Агенция “Фокус” Лора Любенова, говорител на „Гранична полиция”. Техническият проблем все още продължава да стои и към момента. Днес е разговаряно с началника на митнически пункт Капъкуле, който е казал, че има срив в централния сървър на турската митница в Анкара. Поради това не се пропускат автомобили и в двете посоки, на трите ГКПП.

На ГКПП Капитан Андреево в момента има опашка от около 10 км товарни автомобили, чакащи на изход. На ГКПП Лесово има опашка от около 3 км товарни автомобили, чакащи на изход. На ГКПП Малко Търново има 40 леки автомобила, които чакат на изход; там товарни автомобили не преминават.
Предприети са мерки пътуващите към българо-турската граница да бъдат своевременно информирани.
Уведомяват се шофьорите, най-вече тези, които пътуват с леки автомобили, за да се върнат или да изчакват в населено място.
 


Сходни връзки

Заради технически проблеми от турска страна, в момента се пропускат само хуманитарни случаи и пешеходци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди