изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:42 EEST
НАД 85 НА СТО ОТЧЕТЕ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА СИ ОБЩИНА КАВАРНА    
НовиниИзпълнението на бюджета на община Каварна за отминалата 2010 г. е над 85 на сто, каза за НДТ кметът Цонко Цонев. Той добави, че в момента вървят обсъжданията на проектобюджет 2011, като ще бъде приет през втората десетдневка на февруари, напълно в срок, за да няма наказания за общинските съветници и общината.

"Очертава се бюджетът за настоящата година да е в рамките на миналогодишния - приблизително 13 млн. лв. За да си помогнем през настоящата година очакваме да стартират мерките 321 и 322 по програмата за развитие на селските райони, където имаме подготвени проекти. През тази година ще бъдат завършени и няколко преходни обекта от миналата година, които са важни за жителите на общината. През април трябва да приключи изграждането на новия колектор, който започнахме по проект още миналата година. Същият месец планираме да приключи асфалтирането и на ул. "Добруджанка", на която са разположени голяма част от фирмите в града и е една от основните пътни артерии за икономиката ни" - каза Цонев. Той добави, че община Каварна възлага големи надежди да бъде довършен ремонтът на път І-9 Каварна - Дуранкулак, както и пътя от фара в Шабла до Българево. "Предвид, че общината ни е морска, това изключително много ще подпомогне туристическия бранш, както при нас, така и в община Шабла" - категоричен бе Цонев.
 


Сходни връзки

НАД 85 НА СТО ОТЧЕТЕ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА СИ ОБЩИНА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди