изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:51 EEST
ЕКИПЪТ НА НДТ СЕ ПРЕБРОИ ОН-ЛАЙН    
Новини100 процента от служителите на областна администрация също попълниха анкетната карта по интернет


Екипът на НДТ може да каже "И мен ме има" в Преброяване 2011. И тъй като всички сме загрижени за бъдещето на нашите деца, направихме това он-лайн, за да спасим поне едно дърво и дадем своя принос за опазването на околната среда, като намалим по този начин разходите на хартия. Всеки един от нас преброи по интернет и домакинствата на своите близки. В оставащите два дни - до 24.00 часа на 9 февруари, призоваваме всички, които имат достъп до компютър и интернет да преброят поне своето домакинство. Гарантираме от личен опит, че това отнема време, колкото за една цигара.
Служителите на областна администрация също 100 % участваха в преброяването, като попълниха анкетната карта по интернет, съобщиха от пресцентъра на областната администрация. Сред първите, попълнили он-лайн анкетните карти бяха областният управител Желязко Желязков и неговите заместници. Желязков разпрати и писмо до ръководителите на всички териториални структури и звена на централната власт в областта,  в които  препоръча да се участва активно и отговорно в Преброяване 2011, и всички служители да се възползват от  предоставената за първи път възможност – преброяване онлайн. Освен това по негово разпореждане още веднъж напомняме, че е оборудвано едно работно място в областна администрация, където всеки без достъп до интернет или компютър, може да отиде в рамките на работния ден от 9 до 17.30 ч. и да попълни формулярите он-лайн. Услугата е напълно безплатна, като има и осигурен служител, който може да помогне при попълване на анкетната карта.
 


Сходни връзки

ЕКИПЪТ НА НДТ СЕ ПРЕБРОИ ОН-ЛАЙН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди