изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:15 EEST
Румънеца празнува рожден ден в клуб Milk    
НовиниГрандиозен купон готви Румънеца по случай рождения си ден в столичния клуб Milk тази вечер.


Рапърът обаче няма да има време за наздравици, тъй като ще работи по време на празника. Заедно с дуетната си половинка Енчев, рожденикът ще спретне страхотно караоке парти с много изненади и награди.

Любимците на публиката, които винаги успяват да направят невероятна веселба, този път ще обърнат специално внимание на гостите на празника и ще ги забавляват "като за последно", по думите на Румънеца.

Сред поканените са Иван и Андрей, Любо Нейков, Софи Маринова, Илиян, Анелия, Любо Ганев, много журналисти и приятели на певеца, които ще се включат в голямото състезание за най-оригинален караоке поздрав към рожденика. 

Изпълнителят обяви официално, че се отказва от подаръците и приема само пари в брой, които ще отидат за 4-годишната Александра Маркова от Добрич, която страда от детска церебрална парализа и се нуждае от лечение в Израел.

Както MySound.bg извести, Румънеца и Енчев подеха кампанията "Да протегнем на Алекс ръка" и събраха 8 000 лв. за детето от голям концерт в Добрич в края на миналата година.

"Най-добре се забавлявам докато работя, затова ще съм на сцена и по време на рождения си ден", сподели Румънеца и обеща, че все пак ще намери малко време да духне свещичките върху гигантската торта, с която ще почерпи за празника.

 mysound.bg
 


Сходни връзки

Румънеца празнува рожден ден в клуб Milk | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди