изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:59 EEST
ОБЛАСТЕН СЪВЕТ ИСКА ОТЧЕТИ ОТ ИНСТИТУЦИИТЕ ПРЕДИ ОГЛАСЯВАНЕТО ИМ В МЕДИИТЕ    
НовиниНа провелото се вчера заседание на Областния съвет по условия на труд, председателствано от зам.-областния управител д-р Катя Ганова и с участието на другия зам.-областен управител Тодор Георгиев, е поискано отчетите на Инспекция по труда и НОИ да постъпват в съвета, преди да бъдат обявени на медиите.

Това се съобщава в прессъобщение от областна администрация до медиите след заседанието. Членовете на съвета са изразили още неудовлетвореност от липсата на представители на големите работодателски организации на заседанието, съобщават още от администрацията. Направени са предложения  - да се извършват съвместни проверки от Инспекция по труда и синдикатите за  замервания на микроклимат, температура и условия на труд по предприятия и ведомства. В хода на заседанието е предложено още два пъти годишно областният управител да излиза с обръщения към работодателите, с цел напомняне за необходимите мерки по отношение на осигуряването на необходимото работно облекло и организацията на труд. В срок до средата на март на членовете на Областния съвет ще бъде изпратена по електронен път проектопрограма за дейността през 2011 г., която ще бъде обсъдена на предварителна среща преди утвърждаването на програмата на заседание на съвета, допълват от администрацията. В хода на заседанието д-р Ганова е припомнила, че съветът не е контролиращ орган и има помощни функции, подпомагащи дейността на областния управител, като в него са включени представители на работодателски, браншови организации и синдикати.
 


Сходни връзки

ОБЛАСТЕН СЪВЕТ ИСКА ОТЧЕТИ ОТ ИНСТИТУЦИИТЕ ПРЕДИ ОГЛАСЯВАНЕТО ИМ В МЕДИИТЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБЛАСТЕН СЪВЕТ ИСКА ОТЧЕТИ ОТ ИНСТИТУЦИИТЕ ПРЕДИ ОГЛАСЯВАНЕТО ИМ В МЕДИИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-02-11 @ 07:54 EET
И какво,ще има сито - някои фирми и работодатели ще бъдат покривани ли?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди