изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-10 @ 17:33 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 14 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и желание за общи действия. Плавно, но сигурно вървите към възхода си и денят е показателен за това.

ТЕЛЕЦ - Мощната енергия на деня не позволява отпускане. Възползвайте се максимално от благоприятното време и направете нещо повече за себе си и семейството ви.

БЛИЗНАЦИ - Проявете загриженост и внимание към партньора и семейството си. Усмихнете се и ще привлечете към себе си добрата енергия, която изпълва пространството.

РАК - Не допускайте умората и раздразнението ви да се отразят на взаимоотношенията в семейството ви. Вземете мерки, починете си и не подценявайте енергиите около себе си.

ЛЪВ - Респектирате с поведението си на откровени хора, изисквайки същото и от онези, с които споделяте общи интереси или съжителствате. Обърнете повече внимание на отделните детайли, като се вслушвате и в мнението на околните.

ДЕВА - Подходящо време за активни действия, насочени към всичко, което планирате и подготвяте, както и за нови начинания с краткосрочни цели. Бъдете бдителни за конкурентите си.

ВЕЗНИ - Възможни са изненади, приятни, по линия на семейството и любимият ви човек. Утрешния празник озарява лицата на онези, които го почитат и носят любовта в сърцето си.

СКОРПИОН - Товарът, с който сте се нагърбили не е по силите на всеки, но вие сте амбицирани и ще се справите. Възползвайте се максимално от благоприятните развития днес и направете нещо повече  за бизнеса си, но и за себе си.

СТРЕЛЕЦ - Енергетиката на деня ще подсили решенията и конкретните ви действия, свързани с житейските ви приоритети. Каквото предстои ще го посрещнете готови.

КОЗИРОГ - Отношенията ви с партньора ще се подобрят, ако влагате повече чувство и по-малко егоизъм. Подгответе от сега изненадата за любимия си човек и отбележете денят на влюбените така, както той би желал.

ВОДОЛЕЙ - Роднини ще ви подготвят приятна изненада, а любимият човек нещо специално, но не стойте безучастни и вие. Завършете всичко започнато днес.

РИБИ - Много неща ще ви подтикват към размисъл днес и ще поискате да направите нещо повече за себе си. Ако това изисква по-дълбоки промени, не се стряскайте.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди