изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:30 EEST
Мними преброители ограбиха и отровиха 24-годишен незрящ младеж    
Новини

24-годишен незрящ младеж е приет в реанимацията на благоевградската болница след като е бит, ограбен и отровен от мними преброители, съобщи БГНЕС. По разказа на Николай М. Филипов, малко след 18,30 ч. снощи на входната врата на Филипов в благоевградския квартал "Ален Мак" се позвънило. Той отворил и понеже чул, че вечерните гости са преброители, ги пуснал вътре.



Непознатите му нанесли няколко удара, след което го насилили да погълне цяла шепа хапчета.

По непотвърдена информация Филипов, който е от Павел баня, живее в квартирата със своя приятелка от жк "Струмско". Филипов казва, че е и ограбен. На масата имало към 150 лв., изпратени от близките му, за да си плати наема на квартирата, които след нападението липсвали.

Пострадалият е транспортиран до благоевградската болница. Там младежът, по чието тяло нямало следи от побой, повърнал няколко хапчета и бил настанен в отделението по реанимация. На мястото на инцидента е пристигнала полиция, която разследва случая.

Вчера от Националния статистически институт (НСИ) съобщиха, че първите преброители вече са към края на работата си. http://www.vesti.bg

Случаят с мнимите преброители в Благоевград е инсценировка на „измамения” мъж

16 февруари 2011 | 17:27 | Агенция "Фокус"
 
Благоевград. Оказва се, че случаят, при който мними преброители са ограбили младеж в Благоевград е инсценировка. Това съобщи за радио „Фокус”-Пирин говорителят на Областната дирекция на МВР в града Гергана Моралиева. Младежът е проиграл парите си, които е получил от родителите си и е измислил случката с преброителите, за да даде обяснение за липсата им. Моралиева каза, че 25-годишният мъж е признал сам за това след като е бил разпитан от специалисти. Полицаите са се усъмнили за достоверността на историята още в началото, а в подкрепа на предположенията им се е оказал и фактът, че след направените промивки на мъжа в Спешен център се е установило, че всъщност в организма му няма и следа от вредни съставки под формата на хапчета, каквито той твърдеше, че е накаран да погълне. Младежът е освободен след направения разпит.
Йорданка БАКАЛСКА
 

Обновена в 17.34


.

 


Сходни връзки

Мними преброители ограбиха и отровиха 24-годишен незрящ младеж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди