изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-08-09 @ 09:17 EEST
ОБЩИНАТА ТЪРСИ ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ ЗА ИНОВАТИВНИ КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ    
НовиниПредложение за кандидатстване на община Добрич с проект по Оперативна  програма „Регионално развитие” ще бъде внесено на предстоящото заседание на Общинския съвет.

Предвижда се проектът да е „Добрич – жива шевица от таланти” като реализира в рамките на проекта две иновативни културни събития. Предвижда се подготовка и реализиране на фестивал на изкуствата като в рамките на един ден ще бъде представено как Добрич празнува чрез синтез на изкуства, с участието на гражданите от всички възрастови групи, професионалисти и аниматори. Максимална стойност на финансиране 526 315,79 лв. за едно проектно предложение. Финансовият принос, който кандидатите трябва да осигурят е минимум 5 % от общата стойност на проекта. Крайната дата за депозиране на проектите е 28 февруари 2011 година.

Предвиждат се строително монтажни работи в рамките на допустимите 10 % от общите преки допустими разходи за демонтиране на дървена детска площадка в Градски парк „Свети Георги” – в зоната на паметник на градинското и парковото изкуство и възстановяване на съществувалия преди розариум, предвижда се да се възстанови и освежи северна фасада на сградата на Народно читалище „Йордан Йовков” като се отстранят надписи и графити и се възстанови фасадният камък. Заложено е също закупуване и монтаж на многофункционални преместваеми съоръжения, включващи функциите на седалка, реклама и насочваща преграда. Проектът предвижда да се закупи сглобяема модулна сцена, озвучитена и осветителна техника, кошчета за боклук с нестандартни форми, пейки с артистичен дизайн и леки скулптури.

 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА ТЪРСИ ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ ЗА ИНОВАТИВНИ КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди