изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:24 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Денят е особен и многопластов. От една страна е възможно да ви атакуват различни неблагоприятни въздействия и внушения, фобии и депресии, от друга е удачно да сте активни и действени.

ТЕЛЕЦ - Денят е подходящ за инициативи и активност, от какъвто и да е характер. Всичко недовършено и ново е еднакво важно за вас, обърнете внимание и на най-малките детайли, за да сте сигурни в успеха си.

БЛИЗНАЦИ - Изразете вниманието и обичта си към партньора, добронамереното ви поведение ще се отрази обновяващо на чувствата помежду ви. Покажете му, че го цените и присъствието му е важно за вас.

РАК - Преборете се със страховете си, ако такива се появят и бъдете активни. С успех ще се справите във всяка ситуация, стига да не се поддавате на чужди влияния, на депресии и фобии.

ЛЪВ - В обсъждане на общи цели и бъдещи действия с някого, ще откриете добра перспектива за повече хора. Ще работите за реализацията й, но денят е подходящ и за лични инициативи.

ДЕВА - Повече внимание отделете на семейството и близките си. Ако с нещо сте прегрешили намерете сили да се извините и не правете нищо на инат.

ВЕЗНИ - Повече внимание отделете на семейството и близките си. Ако с нещо сте прегрешили намерете сили да се извините и не правете нищо на инат.

СКОРПИОН - Много енергия вложихте в делата си през последните дни, за това ви очакват положителни промени в работата и в живота ви като цяло. В семейството ще се радвате на внимание и обич, които ще топлят сърцето ви.

СТРЕЛЕЦ - Осъзната нужда от спокойствие и разбирателство ще ви направят по-търпеливи и смирени в отношенията ви с околните. Покажете благоразположението си и насърчете онези, които се нуждаят от добра дума.

КОЗИРОГ - Бъдете внимателни, защото са възможни и негативни въздействия от интриганти и хора - лицемери. Разграничете се от такива и ще ви бъде по-лесно занапред.

ВОДОЛЕЙ - Ще избегнете разочарования, ако ограничите контактите си с онези, които интригантстват за ваша сметка. Под тяхно внушение са възможни са заблуди, измами и залитания, които биха провалили не само работата, но и живота ви.

РИБИ - Вниманието и разбирането ви към нечий проблем ще помогнат за разрешаването му. В същото време са възможни заблуди по отношение искреността на някого към вас или добрите му намерения.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди