изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:40 EEST
ОТВОРИХА ПРИЕМНА СРЕЩУ ПРОИЗВОЛА НА МОНОПОЛИТЕ    
ИкономикаОт понеделник на адрес - Добрич, бул.”25-и септември” № 48, вх.Б /партер/, вече е разкрита приемна на гражданско движение "ДНЕС", съобщиха от самото движение.

"В нея гражданите от Добрич и региона, които смятат себе си за измамени или ощетени от лакомията, наглостта и безочието на естествените монополи и мобилните оператори, ще могат да се обръщат към нас" - заявяват от движението. В приемната всеки ще може да получи правна консултация, както и да разбере повече за законите и правата си, за това с кои институции трябва да комуникира и какво точно да изисква от тях. За сигнали и консултации хората могат да се обръщат към експертите от движението и на тел.0887/295-191, както и на горещия телефон  02 /843 53 56,  на сайта на "ДНЕС" - www.dnes-bg.org и на Национална гражданска инициатива „Срещу произвола на монополите” – www.antimonopoli.bg или на имейл dnes_db@abv.bg.
Припомняме, че Националната гражданска инициатива "Срещу произвола на монополите" стартира на 1.10.2010 г. в Добрич. В хода на инициативата бяха събрани повече от 700 000 подписа, които бяха внесени в парламента. Членове на "ДНЕС" са видни общественици Красимир Луканов - председател на Инициативния комитет,  и актьорите Владимир Карамазов, Николай Урумов, Латинка Петрова,  народните певици Янка Рупкина и Надка Караджова, проф. Вихрони Попнеделев, проф. Атанас Тасев, изкуствоведа Анжелика Цокова, Ваня Щерева, Силвия и Теди Кацарови, Камелия Тодорова, Дичо, Дани Милев, Кристина Димитрова, Маргарита Хранова и Любо Киров.
 


Сходни връзки

ОТВОРИХА ПРИЕМНА СРЕЩУ ПРОИЗВОЛА НА МОНОПОЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.06 секунди