изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:25 EEST
Бойко Борисов: Не съм във война с Алексей Петров    
Политика Конфликтът между него и Цветан Цветанов рефлектира и върху мен, коментира министър-председателят. Не водя война с Алексей Петров. Конфликтът, който продължава между него и министър Цветан Цветанов, се вдига и към мен и не случайно бях атакуван аз в Народното събрание. Това каза в предаването “Тази сутрин” на bTV премиерът Бойко Борисов. Казах, че в един конфликт, винаги има някой трети, според българската поговорка. Винаги има някой трети - може да не е непременно човек, а партия, който печели, каза още той.

В 14 часа ще чуем какъв е резултатът от проверката на НАП. Не е моя работа да коментирам всеки слух и активни мероприятия, които се правят. Така министър-председателят отвърна, попитан как ще коментира
оповестеното ден по-рано след "теч" от данъчната ревизия на МВР-шефа, че тъстът и тъщата на вътрешния министър му дарили над 150 хиляди лева в 14 банкови сметки.

Аз по слухове не работя, отсече отново премиерът. Той каза, че проверката за Цветанов и съпругата му е 200 страници. Обещах пред Народното събрание, че проверката по Цветанов ще бъде факт и днес резултатите ще бъдат оповестени, заяви Борисов. Думата "ако" не съществува при мен, отсече премиерът и призова да не бъде вкарван в "жълтении".

Някой тича един ден преди това да се направи на интересен, коментира той. Борисов поясни, че дори не обръща внимание на такива приказки.

Не ме касае, не ме интересува и не ги наблюдавам, заяви Борисов, помолен за коментар на публикация в днешния печат за тайна среща между Симеон Сакскобургготски и Ахмед Доган по повод предстоящите президентски избори. В демокрацията всеки има право да прави, каквото си пожелае. Твърде далеч са тези избори, за да коментирам какво ще стане догодина след тях. Не е още тема – някъде юли август ще се занимавам с президентски икметски избори, заяви министър-председателят.

Към 24-25 март ще сме абсолютно готови за Шенген – тогава ще дойде последната проверка, каза още Борисов.

Знаете мнението ми за Кадафи, още като кмет аз му отнех всички титли. Той направи невиждан рекет пред очите на цялата световна общност с нашите медицински сестри. Над 130 милиона щатски долара струва спасяването на медиците ни, всъщност Кадафи ни ги открадна, категоричен бе Борисов, помолен аз коментар по другата актуална тема - ситуацията в Либия. Правим всичко възможно да си изведем българите оттам, ситуацията в Либия ще стане много сложна, когато и другите чужденци, лекари и медсестри, си отидат оттам, прогнозира премиерът.
 
Който иска, да си говори по-меко за Кадафи, коментира Борисов. И двата самолета са платени с държавни пари. “Техноекспортстрой” е 100% държавна компания и дали министър Николай Младенов или Росен Плевнелиев по-бързо е свършил работа, за народа ни като такъв няма никакво значение, категоричен бе той. И двете страни са се престарали да организират по-бързо и повече хора, каза Борисов.

Премиерът каза също, че е прекарал безсънна нощ, тъй като непрекъсното се информирал как вървят преговорите с Турция за спасяването по вода на нашенци от Бенгази с турски кораб. Във Външно министерство действал цял щаб.
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Не съм във война с Алексей Петров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди