изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:36 EEST
ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР- ДОБРИЧ    
Ред и сигурностИНФОРМАЦИОННО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ВЪЗНИКНАЛО ПТП   26 февруари 2011 г.

На 26.02.2011г. около 10.15 ч. на тел.112 е получено съобщение за възникнало ПТП с починал гражданин до с.Карапелит. От извършеният оглед на местопроишествието  е установено, че водача на товарен автомобил „Ивеко Дейли” с румънска регистрация П.А. на 30 г. по пътя с.Карапелит посока гр.Добрич, на около 1 км. след селото се е преобърна и се е блъснал в крайпътно дърво. Вследствие на катастрофата водача е починал на място. Причините за ПТП се изясняват По случая е образувано досъдебно производство.

27 февруари 2011 г.              ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР- ДОБРИЧ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР- ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-02-27 @ 19:25 EET
Материалът е с много правописни грешки! Крайно време е вестникът, който държи на доброто си име с професионалисти като Сабина и Димитър Дукови, да държат и на качеството на написаните статии. Липсата на коректор се вижда от всякъде. Тпва пълен член, препинателни знаци за нищо ги нямате.
ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР- ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-02-28 @ 11:00 EET
Така ли не се намери някой от институциите да проумее,че всяка втора катастрофа става вследствие на удар в дърво.Премахнете най после тези дървета от пътищата.
ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР- ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-03-01 @ 03:12 EET

Дърветата запазват състоянието на пътя. От една страна пазят от заледяване поради това, че дървесните пояси спират вятъра. От друга страна с мощната си коренова система те държат пътя да не потъва в полската почва. Изсмукват влагата, пазят пътното покритие от пек. И влагата, и големите температурни колебания, са все фактори за бърза амортизация на пътя. И накрая, те са много добро естествено прикритие при транспортиране на стратегически товари.

Това, че много шофьори се разбиват в дървета, не означава, че дърветата са причината. Погледнато статистически, събитието "удар на превозно средство в дърво" е с много по-малка честота от събитието "липса на удар в крайпътно дърво".  По-скоро вината трябва да се търси в хората - тези които карат или се грижат за авариралата машина.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди