изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:35 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 ФЕВРУАРИ /видео/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - От работата по текущите ви проекти ще последват развития, съвпадащи с очакванията ви за тях. Покана за гостуване или друго развлекателно занимание ще разнообрази вечерта ви.

ТЕЛЕЦ - Избягвайте големите натоварвания днес, физически или емоционални, няма да ви се отразят добре. Изживейте деня си спокойно, сред хората, които обичате.

БЛИЗНАЦИ - Вслушайте се в интуицията си, ще ви даде възможност да прозрете истината за нещата, в които се колебаете. Въздържайте се от активни натоварвания, пестете енергията си.

РАК - Грижите по дома ще го направят по-светъл, уютен и желан. Но като цяло денят е подходящ за почивка и освобождаване от тревогите на ежедневието.

ЛЪВ - Имате силно излъчване и можете да промените много неща в положителна посока, стига да го поискате. Използвайте силата си за градивни и хуманни цели.

ДЕВА - Съветът ми е да си почивате повече и да пестите силите си. Възможни са здравословни неразположения, породени от хронични заболявания.

ВЕЗНИ - С културни развлечения, пътувания и други, не натоварващи здравето и психиката ви занимания ще се заредите с добра енергия и повече оптимизъм за бъдещето.

СКОРПИОН - Имате нужда да споделите вълненията си с хора, които ви разбират и от които може да почерпите идеи по въпроси, занимаващи ви сега. Бизнес – делата ви също присъстват в мислите ви, но не приемайте липсата на активност в тази посока за свой недостатък.

СТРЕЛЕЦ – Потиснете съмненията и тревожните мисли, за да изживеете деня си спокойно и сред хората, които обичате. Не ограничавайте свободата им и не налагайте мнението си на всяка цена.

КОЗИРОГ - Осигурете си повече спокойствие, като се дистанцирате от дразнители и хора, с които сте в обтегнати отношения. Не се преуморявайте, довършете започнатите задачи, но не предприемайте нови.

ВОДОЛЕЙ - Ангажименти от различен характер ще запълнят времето на много от вас. Но най-добре ще се почувствате, ако си осигурите повече време за отдих и не мислите за проблемите.

РИБИ - Енергичността ви може да бъде провокирана от възможности, които мислите, че не бива да пропускате. Бъдете внимателни и не изтощавайте силите си, защото всичко има граници.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 ФЕВРУАРИ /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.21 секунди