изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:17 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 2 МАРТ


ОВЕН - Ще работите по предвидените задачи с настроение, като няма да ви липсва и желание за развлечения. Денят е зареден с положителна енергия, бъдете активни и се възползвайте практично от даденостите на деня.

ТЕЛЕЦ - Насочете енергията си към реализация на целите ви, защото ще имате сили да свършите всичко, което предвиждате. Денят ви ще е по-светъл и приятен, причина за което ще бъде и днешния празник.

БЛИЗНАЦИ - Нечие добронамерено отношение и откровения ще ви помогнат да се ориентирате по-лесно в създалата се ситуация и ще проправят пътя ви към успеха.

РАК - Развитие на личен въпрос ще постави други в непривична ситуация, има много неща, с които трябва да се справите сами, независимо от трудностите. Денят е подходящ и за повече развлечения, позволете си ги и не пропускайте да зарадвате любимите си хора с мартенички.

ЛЪВ - Бъдете открити в отношенията си и прозрачни в работата си. Много тайни ще бъдат разкрити днес и това ще се отрази на живота ви, най-вече в професионалната сфера.

ДЕВА - Обвързването ви с някого ще е обмислено и с добра перспектива, но при вас друго не би и могло да се очаква. С моралната си подкрепа ще повишите шансовете на друг да постигнете целите си, което ще ви направи доволни.

ВЕЗНИ - Отнесете се с разбиране и към нуждите на близките си, денят предразполага към повече близост. Не пропускайте да ги дарите и с мартенички, като израз на добрите си пожелания към тях.

СКОРПИОН - Активността ви днес ще е провокирана не само от планираните задачи, но и от истини и прозрения, които ще ви трогнат.

СТРЕЛЕЦ – С повече лекота ще дадете път на въображението си, което ще ви направи по-лесно възприемчиви за нови идеи и прозрения. Ще се чувстват в добро настроение и с нагласа за повече добри дела.

КОЗИРОГ - Споделете вечерта със семейството, придавайки повече значение на днешния първи март, който освен на пролетта е ден на вяра, надежда и интуитивно прозрение.

ВОДОЛЕЙ - Правете всичко онова, което ви идва от сърцето - работа, срещи, пътувания и развлечения. Съзнателно избягвайте споровете, има вероятност да влезнете в дълбоки противоречия и това да помрачи отношенията ви.

РИБИ - С отворени сетива за духовното и красивото, ще ви се отдава с лекота да получавате интуитивни познания, които ще направят живота ви пълноценен, лек и по-спокоен.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.36 секунди