изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:18 EEST
Оцелял в катастрофата с Йоско проговори    
Новини

 Разлог отмениха честванията на националния празник от съпричастност към близките на младия мъж, който загина в сряда при жестоката катастрофа в столичния квартал “Бояна”. Двама мъже - единият от които 53-годишният Димитър Керчев, бяха убити на място, а други двама ранени, след като 42-годишният Йосиф Йосифов - Йоско, разследван за убийството на Косьо Самоковеца, се заби в колата им с бронирания си джип "Мерцедес", Г-класа.



Другият загинал е собственикът на размзания автомобил - 31-годишният Станислав Михайлов от Разлог, съобщи в. "24 часа". Той живеел от 5 г. в София. Работел във фирма “Ват 94”, която се занимава с търговия на едро с тютюневи изделия. Във фаталната сутрин тръгнал с трима свои колеги на работа. Михайлов е женен и има детенце, което на 22 март ще стане на 1 г.

Един от ранените - Йордан Мицин, на 33 г., пък който е женен за сестрата на Станислав, е от разложкото с. Елешница. Той е с луксация на тазобедрена става, фрактури на таза и дясно рамо. Мъжът също има малко дете - момиченце на 2 г. Той живеел отскоро в столицата.

Другият ранен е пенсионираният служител от “Съдебна охрана” Ангел Митов (48 г.)
“Йоско, който ни блъсна с бронирания джип и уби колегите ми, го познавам от години. Аз него съм го водил с белезници по делата в съда”, разказа той пред "Труд" от болничната стая.

"Живея в старата част на кв. “Овча купел. Както обикновено и онази сутрин отидох с моята кола до къщата на Станислав на ул. “Секвоя” в Бояна. Там оставям автомобила си. Пътуваме до работата си с неговата кола, тъй като е на дизел и ни излиза по-евтино. Отпред до него се качи Данчо, който му е баджанак. Аз седнах отзад зад Данчо, а Митко, моят най-добър приятел, седна зад шофьора Станислав. Той започна при нас във фирмата преди една седмица...

Потеглихме от улица “Секвоя” и излязохме на булеварда в посока София. Спряхме на светофара на “Беловодски път”, изчакахме да светне зелено и продължихме. Минахме 100-200 метра. Изведнъж срещу нас изскочи джип. Беше в нашата лента, на 30-40 метра разстояние. Джипът летеше много бързо. И се движеше някак настрани, на две гуми... Нашият шофьор само успя да извика: “Какво прави тоя, бе?”, описа какво се е случило оцелелият.
Пред в. "Телеграф" той си спомня, че е бил заклещен под трупа на приятеля си.

Самият Йосифов, който оцеля в причинената от него катастрофа, още е в реанимация със спукан пикочен мехур и счупени ребра. Очаква се експертизата за алкохол и наркотици. По неофициална информация има данни, че той е бил дрогиран. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Оцелял в катастрофата с Йоско проговори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди