изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:44 EEST
Двама рибари се удавиха в язовир край Несебър    
Лов и риболовИнцидентът е станал в понеделник. Сигналът е подаден към екип на главната дирекция в Бургас в 08.50 часа. Водолазен екип от града вчера през целия ден е издирвал двамата рибари. Ниската температура на водата в язовир Порой" затруднила работата на водолазите. Температурата на водата е около нулата и се налагало водолазите да излизат често на повърхността.

Лодката, с която двамата са излезли, е открита в средата на язовира обърната, а под нея е било тялото на 39-годишния Х.Х.

Тялото на единия е било извадено вчера през деня. Установено е, че той се е удавил. Издирването на тялото на втория мъж продължи и днес и бе открито по обяд.

Води се разследване как са влезли двамата рибари в язовира и причината за инцидента. И двамата са от Шумен. Това са 39-годишният Х.Х. и 50-годишният М.Н. Сигналът е подаден в Районно управление „Полиция" в Несебър от 32-годишна жена, живееща на семейни начала с по-младия от изчезналите рибари. Тя е съобщила, че около 20:00 ч. на 6 март двамата мъже са влезли с рибарска лодка в язовир „Порой", за да пускат рибарски мрежи, но така и не са се върнали.
 http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Двама рибари се удавиха в язовир край Несебър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди