изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:10 EEST
КУРОРТЪТ АЛБЕНА СЕ ПОДГОТВЯ ЗА НОВИЯ СЕЗОН    
НовиниАЛБЕНА – СПОДЕЛИ ЛЯТОТО!
В началото на февруари курортът Албена обяви цените си за сезон`2011.

Цените на много от хотелите са на миналогодишните нива, но има и изключения, информират от курорта. Оттам препоръчват на своите гости да резервират своята почивка колкото може по-рано, за да се възползват от по-ниските цени, с които стартира кампанията. Предвижда се с приближаване на лятото цените да растат.
Албена ще открие новия сезон`2011 с отварянето на петзвездния хотел „Фламинго Гранд” на 15 март. Гостите могат да се възползвате от специалното предложение на Албена за семеен уикенд там през месеците март и април, с включен пакет с целодневна детска програма с участието на аниматори и отстъпка при ползване на услугите на Спа центъра. Могат да направят резервации и за Великден и за абитуриентските балове.
НОВОСТИ ПРЕЗ 2011 В АЛБЕНА:
Dine Around е най-новата ексклузивна програма, която стартира за първи път на Българското Черноморие, информират още от Албена. Програмата цели да увеличи качеството на предлаганите All Inclusive и Ultra All Inclusive услуги и да направи престоя на гостите още по-специален. На гостите на Албена се предлага един безплатен обяд и една безплатна вечеря по избор от голямо разнообразие от ястия в селекция от тематични ресторанти, сред които италиански, френски, мексикански и гръцки ресторант. Програмата Dine Around дава възможност гостите да се насладят на изтънчена селекция от ястия по избор – една салата, едно предястие, едно основно ястие и един десерт, като бирата и безалкохолните напитки са в неограничено количество. Dine Around важи за гости, почиващи в периодите до 8 юли и след 26 август с минимален престой от една седмица на All Inclusive или Ultra All Inclusive.
Няколко хотела в Албена са реновирани за предстоящия сезон. Хотел „Орлов” е напълно реновиран и има ново име – „Sandy Beach”. Хотелите „Нона”, „Мура”, „Лагуна Маре” и „Добротица” също са обновени, а хотелите „Алтея” и „Амелия” са климатизирани. Разширена е терасата на ресторанта на хотелите „Компас” и „Панорама”, както и на ресторанта на хотел „Вита Парк”. През сезон 2011, хотел „Арабела Бийч” ще предлага изхранване на база Ultra All Inclusive.
През лято 2011 в Албена ще отвори врати най-модерния център за забавления в България. Центърът ще предлага боулинг с 10 писти и много други забавления за малки и големи – дартс, билярд, моникс, електронни игри и други.
ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ В АЛБЕНА:
Албена фокусира своите усилия върху здравословното хранене и здравословния начин на живот. Още повече череши, ябълки, круши и сливи, собствено производство, ще присъстват на бюфет масите в Албена през тази година. В средата на сезон 2011 в курортен комплекс Албена ще заработи и лаборатория за контрол на качеството на храните. Тя ще проследява хранителката верига „от входа до суровината на масата”. Изследването на храните ще отговаря на нормативните изисквания на европейското и българското законодателство за качество и безопасност
ИСТИНСКА МОРСКА ВАКАНЦИЯ В АЛБЕНА:
И тази година гостите на Албена запазват правото си на безплатен чадър и шезлонг на плажа. Перфектният плаж е едно от предимствата на Албена и чрез тази услуга от курорта предоставят на гостите си една истинска морска ваканция, а не просто почивка между хотела и басейна. Достъп до плажа се осигурява и на гостите от парковата зона, чрез безплатен автобус до плажа и обратно на всеки 30 минути.
АЛБЕНА ЗА ДЕЦАТА:
Курортът Албена е много спокоен и сигурен, което го прави подходящо място за почивка с деца. През миналата година в Албена бяха създадени още по-добри условия за децата - по-добра детска анимация, повече детски площадки и детски пратери в басейните, както и по-добро детско меню в ресторантите. Освен това децата имаха възможност да почиват безплатно в Албена със своите родители. Това предимство ще се запази и през лято 2011. Освен това децата ще се радват на нови детски площадки.
АЛБЕНА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ:
Албена увеличи онлайн присъствието си като се присъедини към социалната мрежа Twitter. На адрес www.twitter.com/AlbenaResort може да се получава информация за всичко ново около Албена. От една година Албена има собствена страница и в социалната мрежа Facebook  www.facebook.com/AlbenaResort.
 


Сходни връзки

КУРОРТЪТ АЛБЕНА СЕ ПОДГОТВЯ ЗА НОВИЯ СЕЗОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди