изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:04 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 12 МАРТ

ОВЕН - Денят започва много добре за повечето от представителите на зодията. Настроението ви е прекрасно. За щастие днес ще ви се открият много и разнообразни възможности.
ТЕЛЕЦ - Мнозина от вас ще бъдат разсеяни и е по-удачно да се заемете с неща, които не изискват цялото ви внимание. Настроението ви е отлично и това компенсира всичко останало.
БЛИЗНАЦИ - Предстоят ви сериозни предизвикателства днес. Предпочитате да вървите по трасиран и сигурен път, но в даден момент рискът е нещото, на което трябва да заложите. Не се колебайте.
РАК - В делови план деня се очертава като изключително успешен. Възможно е да сключите дълго очаквана сделка или да сключите договор за изпълнението на ваш проект.
ЛЪВ - Полагате много усилия и може би сте леко обезсърчени. Знайте, че градите нещо, което тепърва ще дава своите плодове. Имайте търпение и не насилвайте събитията. Вечерта ви очаква приятна изненада.
ДЕВА - Напълно сигурни сте в това, което правите. Не допускайте никакви недоразумения да нарушават плана, който предварително сте предначертали да следвате. Бъдете самоуверени и работете.
ВЕЗНИ - Много вероятно е днес да ви се наложи да вземете важно решение. Не се колебайте твърде дълго, за да не изпуснете добра възможност. Осланяйте се на трезвата си преценка.
СКОРПИОН - Справяте се отлично, но може би сте прекалено скептични към околните. Не подценявайте съветите на приятелите си. Днес те могат да се окажат много полезни.
СТРЕЛЕЦ - Може да пренебрегнете предпазливостта днес. Не се тревожете да грешите. Всичко ще ви бъде простено, а най-вероятно ще се окаже, че е и за добро.
КОЗИРОГ - За повечето от вас денят ще бъде наситен със събития. Откриват се много възможности да осъществите идеите си. Възползвайте се от случая, който ви се открива.
ВОДОЛЕЙ - Натоварен и динамичен ден за повечето от вас. Съсредоточени сте върху осъществяването на мащабен делови проект и за сега това поглъща цялата ви енергия.
РИБИ - Делата ви се развиват много добре и можете да разчитате на пълен успех. Не се плашете от промените, които ви предстоят. Те са свързани с много положителни емоции и със сигурност ще ви донесат удовлетворение.

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 МАРТ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ХОРОСКОП ЗА 12 ДЕКЕМВРИ
Автор: Anonymous да 2011-03-11 @ 19:48 EET
За кой месец е хороскопа?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди