изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:48 EEST
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ТЕАТЪР ПРЕДСТАВЯ "СЪНИЩА"    
КултураЕкспериментален театър при Общински младежки център, подготви втората за сезона премиера. Театралните почитатели ще могат да се срещнат с младите актьори десет дни преди Международния ден на театъра. На 16 март от 18 часа в голямата зала на младежкия център  ще се играят 12 моноспектакъла и една приказка,  обединени под надслов "Сънища".


Амбицията на младежите от театралната формация е да покажат  индивидуалните си качества, подчертават от ОМЦ. Те ще заявят в монолози своите настроения и пристрастия. Час от драматичните текстове са от пиесата на Георги Господинов "Апокалипсисът идва в  6 вечерта". Малтретирана танцьорка, убиец на акордеон, наркоман, незабележима, красив ум, пясъчен човек, писателка, са част от героите в които ще се превъплатят артистите от трупата. Текстове от стихотворения на Любомир Левчев и на неизвестни автори допълват емоционалната палитра от образи. В ролите ще се представят: Йоанна Стефанова, Гергана Великова, Силвана Великова, Грациела Сандева, Десислава Сандева, Петър Недялков, Християн Христов, Илияна  Жендова, Цветина Иванова, Калоян Попов, Николета Димитрова, Велина Христова, Александър Антонов. Музика на живо ще предложи пианистът Калоян Попов. Близначките Грациела и Десислава Сандеви, които атрактивно се заявиха като танцова двойка в Шоуто на Слави, в спектакъла ще покажат само едно виенско колело и очарованието на малките влюбени момичета, споделят още в аванс от ОМЦ. Известните с гласовите си данни  Гергана и Силвана Великови ще пеят само с "Наздравицата" на Павароти. Театралната компилация е средство за младите хора от Експериментален театър да покажат, че освен училището и любовта, има и нещо друго. То се нарича любов към сцената. Постановката е на Севдалина Сарандева.
 


Сходни връзки

ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ТЕАТЪР ПРЕДСТАВЯ "СЪНИЩА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди