изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:24 EEST
ПРЕДПРЕMИЕРА В ДОБРИЧ НА PEUGEOT 508    
НовиниТърговският център в Добрич е първенец в страната за 2010 г.

Търговско-сервизен център Peugeot в Добрич e първенец в мрежата на Peugeot  за миналата година у нас – както като дилър, така и като сервиз. Това съобщи на пресконференция вчера управителят на „ТСТ Ауто” ООД- Добрич, Синтия Недялкова.  Поводът бе предпремиерата на новия модел Peugeot 508. Най-новото предложение на френския автомобилен производител демонстрира цялостния курс към редизайн на автомобилите Peugeot, обясниха от центъра.
„С предпремиерното представяне на новия френски лъв Peugeot 508 се надяваме да вдъхнем свежест и пролетно настроение за клиентите”, обясни С. Недялкова. И добави, че автомобилът за първи път е показан на пролетното изложение в Париж и все още не е минало официалното му представяне у нас. За да се запознаят с него преди всички от „ТСТ Ауто” са организирали поредица от прояви за своите клиенти и партньори. Вчера моделът бе представен пред медиите, а снощи бе организирано статичното му представяне пред клиенти на центъра.
Специалистите от „ТСТ Ауто” представиха новостите в модела. Стана ясно, че при новия модел има новости както в дизайна, така и в технологичните концепции, които са включени. Той се произвежда на четири нива на оборудване като дори и в най-ниските нива има включени интересни решения.  Новост за Peugeot 508 е външният дизайн. Ако до скоро на мода бяха автомобилите с по-остра, издължена форма на фаровете, вдъхновена изцяло от Peugeot, сега на мода идват по-прибраните форми. Новият модел има 4-зонален климатроник с възможност за зониране във всяко място от автомобила, има безконтактно запалване, изключително икономичен е, има индикация за шофьора за включване на предавките, има заден и преден паркетроник с възможност за измерване на свободното пространство за паркиране, използвани са нови композиционни материали и е много добре ценово разположен. Цената на базовия модел е 36 000 лева за бензинов модел, а според нивото на оборудване цената варира от 45 000 до 62 000 лева.
Днес и утре клиентите на Търговско-сервизен център Peugeot в Добрич ще могат да проведат изпитателно кормуване на чисто новия модел 508. На разположение са два автомобила, един дизелов и един бензинов, съответно: 2.0 HDi / 140 к.с и 1.6 ТHP / 156 к.с, двата с 6-степенна механична скоростна кутия. Покана да участват в пред-премиерния драйв тест са получили всички клиенти, приятели и партньори на център Peugeot в Добрич, на които той дължи своите успехи през изминалите две години от откриването си.
Още в началото на април център Peugeot планира и отворен драйв тест за запознаване на широката общественост на град Добрич с модела 508.
 


Сходни връзки

ПРЕДПРЕMИЕРА В ДОБРИЧ НА PEUGEOT 508 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди