изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:17 EEST
Стоки с лого на известни марки за над 1 млн. лева иззеха хасковските антимафиоти    
Ред и сигурност6446 тексилни стоки и 59 артикула иззеnd хасковските антимафиоти при операция за противодействия на нерегламентираното ползване на търговски марки. След като на 16 и 17 март двама юридически представители на световно известни марки подали жалби, служители от териториалното звено “БОП” и от ОДМВР-Хасково предприели  проверки в 6 обекта на територията на областта, за които  получили данни, че произвеждат или търгуват с маркови стоки без знанието и разрешението на носителите на правата.

В хода на проверката от цехове в Хасково и селата Козлец и  Текето са иззети текстилните стоки и артикули -  блузи, анцузи, суитчъри, тениски, чанти, колани, шалове и заготовки с лого на марки без разрешение на правопритежателя. Освен тях, са конфискувани и голямо количество етикети, 9 машини, които са били в процес на работа по време на проверката и три броя сита за ситопечат с надписи.
Според разследващите, общата стойност на иззетите количества стоки по пазарна цена на оригиналните продукти е около 1 160 000 лева. По случая са образувани 3 досъдебни производства. 
 


Сходни връзки

Стоки с лого на известни марки за над 1 млн. лева иззеха хасковските антимафиоти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди