изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:36 EEST
Мач в Каварна има: Приятелски!    
СпортСобственикът на Калиакра Цонко Цонев заяви, че мач между каварненци и Левски ще има, но той ще бъде приятелски. „С прискърбие разбрах че е имало някакви технически проблеми. Трябва да изчакаме 30 минути. Приятелски мач в две по 30 минути като и ще има девет минути за реклама. Един помощник треньор ще свири мача. Двамата помощници на двамата треньори те ще бъдат странични рефери”, заяви Цонев.


Босът на Калиакра спази обещанието си за бойкот срещу Българския футболен съюз, който отказа да смени реферът на двубоя Черно море – ЦСКА.

„Мисля, че във вторник ще се събира Дисциплинарната комисия. Доколкото знам ще намалят и наказанието от два мача на Дока. Било е много пресилено наказанието. Ще накарат и Антон Костадинов да му се извини за удара.”

„Правихме реформа номер едно, реформа номер две, аз реших да направя реформа номер три. Съвсем сериозно предупредих какво ще се случи. Тази твърдоглавост на съдийската комисия доведе дотук. Те не взеха предвид нищо каквото им казах. Много отбори ни се обадиха да ни подкрепят.”

„Няма да има ощетявани фенове, нито телевизии. Ще бъдат ощетени други. Не е важно, че ще загубим мача служебно. Важното е, че показахме принципност. Бях принуден да го направя. Друг никой няма да го направи.”

„Трябва на италиански да кажа БАСТА. Трябваше да се реагира по някакъв начин. Осем години виждах какво се случва. Още ли осем или 80 години да чакам. Благодаря на отборите за подкрепата. Искам да предупредя мъдреците. Не се опитвайте да си правите гъргара. Имаме много приятели, които ще ни подкрепят.”

Пожелавам на Михайлов да продължава да управлява. На всичките комисии да продължат да управляват, но в друг състав. Не правим революция. Кажете ми какъв друг начин да протестираме. Събирахме се правихме реформи и видяхте какво става. Трябва да се промени нещо. Кажете ми друг вариант. Просто така се случи тази събота. Ние излизаме и си казваме мнението през цялото общество.

"Губещи са ЦСКА. Извинявам се на Дучето. Левски взеха лесно три точки. Днес мачът няма да се играе, трите точки отиват лесно. Ще си направим кефа. Ако бяха изпълнили скромното ни искане нямаше да се стигне дотук. Днешните голове, хеттрика го вкара Костадинов Костадинов за 3:0. Обръщайте се към него."

"Следващата стъпка след този резил ще бъде Костадин Костадинов. Трябва да сменим системата. Съдиите трябва да се избират според качествата, а не според това кой на кой е човек. Съдийската комисия трябва да бъде един отделен орган, а не да бъде част от Българския футболен съюз."

"Помагам на съдийската комисия и футболния съюз. На Левски няма какво да помагам, Сега дойде удобното време, за да се видят тези проблеми. Ако човек е умен си взема поука от първия шамар, ако не вземе получава много."

gong.bg
 


Сходни връзки

Мач в Каварна има: Приятелски! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди