изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 16:03 EEST
Митологичен хороскоп    
Хороскоп Митологичен хороскоп

 

 

 

КЕНТАВЪР 8 януари -12 февруари
Кентавърът е наполовина човек, наполовина кон. Затова при всички, родени под този знак, животинската същност доминира над човешката. Хората-кентаври трудно контролират чувствата си и не скриват своята ярост, своите сексуални желания, завистта и страховете си. Те са изключително независими и следват сърцето и емоциите си, а не разума.

 

 



ХАРПИЯ 13 февруари -18 март
Това митологично създание има смъртоносни нокти и е символ на отмъщението. Човекът-харпия никога не прощава. Той крие в душата си с години натрупалата се завист и омраза. Най-голямо удоволствие в живота му носи нещастието на враговете му.

 

 



ПЕГАС
19 март - 24 април
Също като този легендарен кон с крила, човекът-пегас се носи над останалите хора. Родените под този знак са много горди и са винаги убедени, че заслужават много повече, отколкото получават. Те не обичат еднообразието и романтиката, точно затова мислят, че всичко може да бъде много по-добре.

 

 


ЦЕРБЕР
25 април - 30 май
Триглавото куче, което пази входа към царството на мъртвите е най-подходящият символ за хората, родени презтози период. Хората-цербери имат лош характер и са готови да р азкъсат някого, само защото не ги е похвалил. Ако им се наложи да сдържат дълго време характера си, то те може да изпаднат в стрес и депресия.

 

 



САТИР
31 май - 3 юли
Единственото нещо, което ви интересува, това е сексът. Това ръководи целия ви живот."Хората-сатири оставят след себе си дълга редица от разбити сърца и развалени бракове. Вие сте обсебени от секса и мислите само за това.

 

 


  СИРЕНА
4 юли - 10 август
Древната митология описва сирената като русалка, която със сладкия си глас омайва и примамва всички моряци. Хората-сирени също използват чара си за постигане на личните си планове и никога не се съобразяват с чуждите интереси. Жените-сирени парадират с мнимата си безпомощност и така манипулират мъжете. Мъжете-сирени използват същия метод като парадират с младежката си, юношеска невинност.

 

 



ГРИФОН
11 август -15 септември
Грифонът е наполовина лъв, наполовина орел. Той е войнствено, силно и свирепо създание. Хората-грифони носят същите качества. Те са фанатични и винаги готови за активни действия, за да отстояват своите убеждения.

 

 

ХИМЕРА
16 септември - 22 октомври
Това е митологическо същество с много лица. Най-вече това е част от коза, част от лъв и част от змия. Хората-химера са лицемерни, също като това същество и често сменят маската си в зависимост от ситуацията.

 

 



СФИНКС
23 октомври - 30 ноември
Хладнокръвен, пресметлив и хитър, всеки човек-сфинкс се опитва да надхитри останалите. Ако успее да отдели и спести пари, то това ще е огромно удоволствие за него, защото силната привързаност към материалните блага е основната черта на тези хора.

 

 



МИНОТАВЪР
1 декември - 7 януари
Като човек с глава на бик, минотавърът се явява роб на своята животинска същност. Това са хора, които с удоволствие следват някого, но се боят да станат лидери. Те не могат да вземат самостоятелно решение и затова предпочитат да следват чуждата воля, само ако това не противоречи на силната им интуиция.

П о идея на http://mikael7.com

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 

 


Сходни връзки

Митологичен хороскоп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди