изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:16 EEST
„Блиц”, Сърбия: Владимир Путин донесе в Белград проекти за 10 млрд. евро    
По света
Белград. Руският премиер Владимир Путин в Белград донесе пакет от проекти на стойност 10 млрд. евро, пише днес сръбският вестник ”Блиц”. Според изданието дали Сърбия ще използва пакета завизи изцяло от нея и от опита и сериозността на местните предприемачи.


http://www.focus-news.net/

„Политика”: Русия продължава да бъде съюзник на Сърбия

24 март 2011 | 08:57 | Агенция "Фокус"
Начало / Сърбия
Белград. Русия продължава да бъде съюзник на Сърбия. Това стана ясно от вчерашното посещение на руския премиер Владимир Путин в Белград, в рамките на което бяха подписани редица споразумения, пише днес сръбският вестник ”Политика”. Подписано е споразумение за сътрудничество в областта на туризма, споразумение за научно-техническо сътрудничество, споразумение за международно пътно сътрудничество, споразумение между град Белград и руската компания „Интер рао”. Според сръбският президент Борис Тадич най-важното заключение от срещата е констатацията, че няма граници за икономическото сътрудничество между Сърбия и Русия. Очаква се за няколко месеца да бъде подписано и споразумение за стратегическо партньорство.
Руският премиер Владимир Путин от своя страна е заявил, че всичко което е в интерес на Сърбия е приемливо за Русия. По думите му Южен поток отваря много възможности за Белград.

 


Сходни връзки

„Блиц”, Сърбия: Владимир Путин донесе в Белград проекти за 10 млрд. евро | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди