изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:14 EEST
Пребитият от мутри студент – на прага на смъртта    
Ред и сигурност
Антон Истатков и Васил Петров, които строшиха черепа на Манол Марков и избиха зъбите на двама негови колеги, мълчат безобразно и отказват да дават обяснения за баталната сцена. Влошава се състоянието на пребития студент от Военноморското училище във Варна Манол Марков, съобщиха за БЛИЦ лошата новина от реанимацията на МБАЛ „Света Анна” в Морската столица.



Припомняме, че 20-годишният студент по корабоводене бе зверски пребит заедно с още двама свои колеги от същата специалност – Михаил Михалев на 19 години и Георги Иванов на 20 години. Те бяха помлени с метални тръби в неделя в градинката на Червения площад във Варна от двама бабаити. Младежите бяха пребити като кучета и откарани в болницата.

Манол пострада най-тежко. Той бе със строшен череп. При животоспасяваща операция лекарите отстраниха хематом, но младежът бе настанен в реанимацията в изключително тежко състояние. Следващите дни то остана критично, а днес медиците обясниха твърде обезпокоени, че искрата на живот в студента гасне все повече.

Междувременно БЛИЦ научи, че задържаните за побоя мутри – Антон Истатков на 20 години и Васил Петров на 21 години, най-безобразно отказват да съдействат на разследващите. Говорителят на Варненска районна прокуратура Вяра Алексиева обясни за БЛИЦ, че те отказвали да дават каквито и да е обяснения за кървавата сцена

В 13,00 часа днес, двамата биячи ще се изправят пред съда, по искане на прокуратурата за постоянното им задържане под стража. Истатков и Петров са криминално проявени, като първият от тях - отново за побой. През 2008 г., когато е бил на 17 години, той пребил свой съученик.

Орлин Филиповски, БЛИЦ  /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Пребитият от мутри студент – на прага на смъртта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди