изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:58 EEST
ХАНДБАЛНИЯТ ДОБРУДЖА ГОНИ ПОБЕДА НАСРЕД ВАРНА    
СпортТежко гостуване предстои пред хандбалистите на Добруджа в града, който покориха преди месец в турнира за Купата на България.

Възпитаниците на Георги Андреев ще спорят във Варна с домакините от Спартак. Двата отбора водят люта битка за първото място заедно с Шумен.
“Целта е само една – да се поздравим с успех, тъй като тя ще осигури на победителя минимум второ място в редовния сезон и по-добри позиции в плейофната фаза. Има време до края на първенството и не сме се отказали да гоним върха, но пътят за първото място минава с победа във Варна. Добрата новина в клуба ни е, че нямаме контузени състезатели и ще мога да разчитам на всички. Тренираме на максимални обороти и сме готови да разрием истинските си възможности”, каза пред репортер на НДТ клубният бос Георги Андреев.
Дербито между Спартак и Добруджа е от 14-ия кръг на “А” група при мъжете. Срещата е насрочена за неделя от 16 часа в Двореца на културата и спорта.
Останалите двубои този уикенд: Шумен – Локомотив ГО, Осъм - НСА, Левски – Локомотив Вн (събота), ЦСКА – Интер Академик и НСА – Локомотив Вн (неделя). Начело в листата на голмайсторите с 86 гола са Георги Георгиев от НСА и Виктор Симеонов от Осъм.
 


Сходни връзки

ХАНДБАЛНИЯТ ДОБРУДЖА ГОНИ ПОБЕДА НАСРЕД ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди