изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:24 EEST
Арестуваха двама, заляли девойка с основа    
Ред и сигурност

Двама мъже са задържани за заливането с основа на 16-годишно момиче от русенски дом за деца. Арестуваните са принуждавали девойката да проституира. Това съобщи комисар Светослав Първанов, директор на ОД МВР Русе, цитиран от агенция "Фокус". Единият от тях е на 19 години, с прякор Джудиста, а другият – на 58 години.



Инцидентът се е случил на 24 март около 21,20 ч. В Центъра за спешна медицинска помощ е постъпило непълнолетно момиче, което било с изгаряния по лицето, в резултат на заливане с основа. Експертиза е установила, че течността, с която е залята непълнолетната е натриева основа. „Момичето е от дом за деца, лишени от родителски грижи в Русе, „Райна Гатева” и е на 16 години.

Няколко часа по-късно, след една изключително трудна беседа, тъй като тя не беше в състояние да говори, установихме местата, на които е пребивавала. Арестувани са двама души, обясни комисар Първанов. Единият е на 19 години, известен с прякора Джудиста, другият е на 58 години. Младият мъж е извършител на престъплението и е задържан за 72 часа. По-възрастният се смята за поръчител на деянието. Има и повдигнато обвинение за склоняване към проституция.

При претърсване от домовете им са били иззети веществени доказателства в подкрепа на тези обвинения. В понеделник предстои да им бъде поискана постоянна мярка задържане под стража”, каза комисар Светослав Първанов. 16-годишното момиче е с много тежко увреждане на дясното око, вследствие на инцидента. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Арестуваха двама, заляли девойка с основа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди