изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:27 EEST
СПОРТНИ ПРОЯВИ В УЧИЛИЩНА СРЕДА ПРЕЗ ПРОЛЕТНАТА ВАКАНЦИЯ    
НовиниЗа поредна година по време на пролетната ваканция в общинските училища на град Добрич ще се оползотвори пълноценно изградената спортна база, съобщиха от кметството.

СПОРТНИ ПРОЯВИ В УЧИЛИЩНА СРЕДА ПРЕЗ ПРОЛЕТНАТА ВАКАНЦИЯ

За поредна година по време на пролетната ваканция в общинските училища на град Добрич ще се оползотвори пълноценно изградената спортна база, съобщиха от кметството. Община Добрич и Постоянната комисия „Спорт и младежки дейности” към ОбС са подкрепили инициативата, с която се цели повишаване на физическата активност и спортната  дееспособност на учениците, укрепване на здравето и самочувствието им, като им се предоставя една алтернатива за пълноценно осмисляне на свободното време. Желание да спортуват през лятната ваканция са заявили учениците от осем общински училища - ОУ „Йордан Йовков”, ОУ „Христо Ботев”, ОУ „Христо Смирненски”, ОУ „Стефан Караджа”, СОУ „П. Р. Славейков”, СОУ „Димитър Талев”, СОУ „Дора Габе” и ХГ „Св. Св. Кирил и Методий”. Всяко училище е заложило различни спортни мероприятия, според желанията и предпочитанията на учениците: футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса, карате, народна топка, стрийтбол и щафетни игри. В спортните прояви ще вземат участие около 1 500 ученика. От общината и ПК „Спорт и младежки дейности” са осигурили средства за закупуване на награди - спортни пособия за училищата.
 


Сходни връзки

СПОРТНИ ПРОЯВИ В УЧИЛИЩНА СРЕДА ПРЕЗ ПРОЛЕТНАТА ВАКАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди