изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:42 EEST
Българка се метна от 19-ия етаж в Мексико    
По светаБългарка се самоуби в Мексико. 24-годишната Жени Чанова Чанева скочи от 19-ия етаж в мексиканския курорт Канкун, съобщава местната преса. Трагичният инцидент станал на 2 април сутринта в жилищния комплекс "Емералд Резиденшл тауърс енд спа". Мястото е наречено "хотелът на смъртта" в репортаж на в. "Респуеста". Жени била на купон в луксозната сграда, където живеела, но в друг апартамент.



Около 4 часа сутринта във фаталната събота тя била доста пияна. Според трима българи-нейни познати, тя умишлено била погълнала голямо количество алкохол за кратко време.

Приятелите на нашенката я пренесли в жилището, което обитавали заедно с нея. Внезапно тя скочила  исе опитала да си пререже вените на китката на лявата ръка в банята. Тримата българи успели да я успокоят за кратко. Няколко минути по-късно Жени затичала към балкона, откъдето скочила и паднала на спортната площадка в градината на комплекса. Тя загинала на място.

Почти цялото й тяло, включително черепът й, били изпотрошени. Мозъкът й изтекъл на земята.

"Емералд Резиденшл тауърс енд спа" е един от най-луксозните в карибския курорт. Според в. "Респуеста" един апартамент там струвал 1,5 млн. долара. Част от жилищата се ползвали на принципа "тайм шеър", т.е. определени хора имат право да ги ползват само в даден период от годината - обикновено две седмици.

В комплекса жилища имали редица известни мексиканци. Самоубилата се Жени ползвала едно и също жилище с Хорхе Емилио Гонсалес Мартинес, лидер на Мексиканската зелена екологична партия, наричан още Зеленото дете.

Според "Респуеста" в комплекса не се вземали никакви мерки за сигурност. Според друго издание - "Диарио де Юкатан" в лускозната сграда често били вдигани луди веселби. Съседи твърдят пред изданието, че били страшно недоволни от шума , който се вдигнал на фаталното за нашенката парти.

Трупът на Жени е откаран в местното отделение по съдебна медицина. Предстои да се извърши аутопсия и официално да бъде потвърдена причината за смъртта й. Според първоначални сведения по тялото нямало видими следи от насилие. Засега не са ясни  причините за самоубийството на младата жена. Според запознати наскоро изтекъл срокът на разрешителното за пребиваването й в Мексико. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Българка се метна от 19-ия етаж в Мексико | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди