изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:51 EEST
vЕЗИКОВЦИ - НА ПРИЗОВИ МЕСТА    
ОбразованиеПродължава традицията възпитаници на ЕГ "Гео Милев" да оглавяват класациите на общинските кръгове на олимпиадите по различни предмети. От гимназията обявиха, че класирането на олимпиадата по химия е водено от нейни възпитаници. Катерина Огнянова от 12 клас е класирана за национален кръг. Първите места на олимпиадата по БЕЛ също са заети от възпитаници на ЕГ от 9, 10 11, 12 клас. На проведените олимпиади по физика и биология гимназията също има победители. По биология първенци са Мирослав Стойков и Теодор Галинов.


Напълно разбираемо, високо е нивото и на чуждоезиковата подготовка. Възпитаници на гимназията са допуснати до национален кръг на олимпиадата по английски език. А на провелото се Национално състезание в Ямбол между Кеймридж училищата в България, резултатите са също много високи. Анастасия Петросян от 10 клас пък е на трето място на националния кръг на олимпиадата по руски език.
Осмокласникът Петър Неделев е носител на първа награда в категорията за презентации на провелото се в края на март Трето национално състезанеие по информационни технологии в Благоевград. Сред първенците са и участниците от ЕГ в Националното състезание по математика за ученици от профилирани гимназии и паралелки с чуждоезиков профил в Ловеч. Стелиян Василев и Илия Петков са носители на първи награди. На първо място са също Надежда Янакиева и Никола Касабов, участвали в областния кръг на състезанието по математика "Европейско кенгуру".


 


Сходни връзки

vЕЗИКОВЦИ - НА ПРИЗОВИ МЕСТА | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
vЕЗИКОВЦИ - НА ПРИЗОВИ МЕСТА
Автор: Anonymous да 2011-04-09 @ 08:27 EEST
Нормално е  да  печелите  призови  места  !   Нали  основните  училища   ви  изпращат  най- подготвените  ученици /СОУ  полагат  максимални  усилия  да  си  запазят  7  клас  до  завършване  на  12  клас-итереса  клати  феса/    !За   отбелязване  е  ,че   в    восновните   училища  учителите  са  с  най-  ниски  заплати!????????   Не  е  ли  време  Общината  да  смени  формулата  за  дотиране  на  основните  училища!  ЗАЩО    ОБЩИНАТА  ДОПУСКА  ДИРЕКТОРИТЕ  ДА ИМАТ  ПРЕХОДЕН  ОСТАТЪК   ПОВЕЧЕ   ОТ  5%???????????????????НЕ  Е   ЛИ  ПО–ДОБРЕ  ДА  ВДИ ГНАТ  ЗАПЛАТИТЕ  С  НЯКОЙ  ЛЕВ„ЧЕ  ОТ  ГОДИНИ  НЕ  СА  ГИ   ВДИГАЛИ?
vЕЗИКОВЦИ - НА ПРИЗОВИ МЕСТА
Автор: Anonymous да 2011-04-09 @ 08:46 EEST

заплатите на учителите трбва да са обвързани с резултати от подобни конкурси и олимпиади.

vЕЗИКОВЦИ - НА ПРИЗОВИ МЕСТА
Автор: Anonymous да 2011-04-09 @ 15:18 EEST
2-3  точки  при  деференцираното  заплащане!
vЕЗИКОВЦИ - НА ПРИЗОВИ МЕСТА
Автор: Anonymous да 2011-04-09 @ 15:22 EEST
Най-важното  е  броя  на  децата!Другото  е  вятър  и  мъгла!
vЕЗИКОВЦИ - НА ПРИЗОВИ МЕСТА
Автор: Anonymous да 2011-04-15 @ 06:58 EEST
Време е  да  обсъждаме  Пректо-закона  за  Народната  просвета!  Какво  мислите  по  въпроса?
vЕЗИКОВЦИ - НА ПРИЗОВИ МЕСТА
Автор: Anonymous да 2011-04-15 @ 07:02 EEST
Никой  не  плаща  за  постигнати  резултати!Плаща  се  субсидия  на  брой  ученици!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди