изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:18 EEST
Франция напуска еврозоната?    
Европейски съюз Крайнодесните във Франция обещаха да извадят страната от Еврозоната, ако спечелят изборите догодина, предаде Ройтерс. На пресконференция в плаващ ресторант край Париж лидерката на Националния фронт Марин Льо Пен нарече еврозоната „най-абсурдната икономическа зона в света“.



"Резултатите от този експеримент са катастрофални за френския народ. Ако искате да видите до къде ни води всичко това, просто погледнете примерите на Гърция и Ирландия", каза Марин Льо Пен. Тя се зарече да извади Франция от еврозоната 6 месеца след евентуалната победа на НФ на парламентарните избори догодина. Според Ройтерс пресконференцията на лидерката на НФ е протекла бурно и Марин Льо Пен е била прекъсвана на няколко пъти от викове на журналисти.

Допитвания до общественото мнение показват, че лидерката на НФ може да победи Никола Саркози още на първия тур на президентските избори, които също ще бъдат догодина. Марин Льо Пен защитава тезата за стимулиране на националната икономика чрез мита и намаляване на дълга на Франция до 25 процента от БВП до 2025 г.
  http://banks.dir.bg
 


Сходни връзки

Франция напуска еврозоната? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди