изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:36 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ /ВИДЕО/

ОВЕН - Енергиите на деня по-малко ще благоприятстват инициативите и активността ви днес, за това запазете силите си за по-добри дни. Ограничете общуването и се пазете от измами.

ТЕЛЕЦ - Дори и обмислени добре, делата ви може да вземат непредвиден обрат, за това бъдете подготвени. Възможни са недоразумения, заради криво разбрани думи и поведение, което няма да насърчи благоразположението ви към едни или други, дори обратното.

БЛИЗНАЦИ - Сблъсквайки се с илюзии, лъжи и непредвидени ситуации, тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви.

РАК - Ще пристъпите към изпълнение на делата си професионално, като фокусирате вниманието си върху наболелите въпроси. Интересно предложение ще ви накара да разширите познанията си, за да сте подготвени по дискутирани теми.

ЛЪВ - Денят не е подходящ за нововъведения и инициативи. За предпочитане е да работите по изпълнението на текущите си ангажименти и по-малко да се влияете от външни намеси.

ДЕВА - Помислете още веднъж, преди да пристъпите към изпълнение на планираните задачи днес, защото в много отношения нещата може да не са такива, каквито изглеждат.

ВЕЗНИ - Не губете енергията си да говорите излишно на хора, които са обсебени от заблуди и готови на низки постъпки, за да преследват користните си цели.

СКОРПИОН - Изпълнението на задачите ви днес ще изискват повече упорството и последователни действия, за да отбележите напредък в развитието им.

СТРЕЛЕЦ - Ще подобрите душевното си равновесие, ако заложите на позитивни мисли, бъдете честни и ограничите общуването си. Контролирайте емоциите и простете на тези, които са ви обидили.

КОЗИРОГ Ако сте искрени и честни, ще ви бъде по-лесно в реализация на всичко, с което се захващате, но е важно да не оставяте нищо недовършено.

ВОДОЛЕЙ - Доведете до край усилията си върху конкретна задача, с това ще подобрите финансите и настроението си. Възможно е да се ориентирате към приключване на изчерпани връзки и отношения, няма да съжалявате.

РИБИ - С намерение сте да въведете ред в делата си и ще работите по конкретни въпроси, но не бива да изпадате в стрес, ако в поведението на околните установите заблуди, лъжи и измами.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.61 секунди