изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:16 EEST
Вече свалят холестерола без лекарства    
ЗдравеХолестеролът може да се се оптимизира и без лекарства, потвърдиха важни клинични изследвания, проведени в Германия. Най-ефективното натурално средство за оптимизиране на нивата на холестерола и триглицеридите е маслото от дълбоководни арктически скариди (крил), сочат резултатите. Уникалното масло Neptune Krill Oil, известно у нас като Vitaslim HEALTH, е най-мощният екологично чист омега-3 продукт

Той понижава нивата на "лошия" холестерол и повишава нивата на "добрия" холестерол 7 пъти по-ефективно от рибеното масло дори при безпрецедентно ниски дневни дози, показва още изследването.

Всъщност действието на 1 капсула Vitaslim HEALTH се равнява на 12 капсули рибено масло + 3 капсули коензим Q10 + 10 капсули фосфолипид.

Изключителен плюс на продукта е естествената му формула, където омега-3 мастните киселини са в същия вид, както в клетките на организма.

Това осигурява пълноценна резорбция и ускорени резултати.

Vitaslim HEALTH подобрява дейността на сърдечно-съдовата система, като предпазва от образуване на съсиреци (тромби), подпомага нормалната сърдечна честота и подобрява дейността на кръвоносните съдове.

Той се проявява и като мощен антиоксидант – 300 пъти по-силен от витамин А и витамин Е, 48 пъти по-силен от рибеното масло и 34 пъти по-силен от коензим Q10.

Доказано заради голямото количество естествен астаксантин – високоефективен антиоксидант, той забавя стареенето.

В допълнение към качествата на продукта е уникалната технология за капсулиране Licaps®, която позволява влагане на течни екстракти в твърди желатинови капсули, без термична обработка.

Това е особено важно при продуктите с морски произход, защото така се елиминира напълно възможността за окисляване на тяхното съдържание.

Благодарение на Licaps® технологията Vitaslim HEALTH действа още по-интензивно и няма неприятен мирис и вкус.

http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Вече свалят холестерола без лекарства | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди