изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:49 EEST
СЕДЕМ ХОТЕЛА ОТВАРЯТ ЗА ВЕЛИКДЕН В АЛБЕНА    
ТуризъмЗа Великденските празници в Албена ще отворят седем хотела. Гости ще посрещат за християнския празник хотелите Фламинго Гранд, Малибу, Лагуна Гардън, Лагуна Бийч, Лагуна Маре, Ралица и Добруджа.

Офертите, които се предлагат за тях, са с включено специално Великденско меню, жива музика в ресторантите по време на вечеря, и анимационна програма за деца.
За дните от 22 до 25 април цените, на които се предлага нощувка, закуска, обяд и вечеря в петзвездния хотел „Фламинго Гранд” са от 93 до 103 лева на човек в зависимост от стаята – студио Стандарт, Делукс или Екзекютив. Настаняването по формулата All Inclusive в тризвездния хотел „Добруджа е 45 лв. на човек на ден в двойна стая без балкон  и 67 лв. на човек на ден в единична стая без балкон. За хотелите Малибу и Лагуна Маре се предлага 10-процентна отстъпка от цената. За четиризвездния хотел Лагуна Бийч - All Inclusive цените са 62 лв. на човек на ден в двойна стая и 81 лв. на човек на ден в единична стая. За тризвездния Ралица - Ultra All Inclusive те са съответно 54 лв. и 74 лв.
 


Сходни връзки

СЕДЕМ ХОТЕЛА ОТВАРЯТ ЗА ВЕЛИКДЕН В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.53 секунди