изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:34 EEST
СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ПЪТНО УПРАВЛЕНИЕ ИЗЛИЗАТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО    
НовиниСлужителите на Областно пътно управление - Добрич, в цялата област ще се включат в националната кампания "Да изчистим България за един ден", съобщиха от пресслужбата на управлението.

С цел по-добра ефективност графикът за почистване е съгласуван по места и с общините, добавят оттам. На 21 април работещите в управлението и в РПС - Добрич, ще почистват Околовръстен път II-97 (от кръстовище с път II-27 Добрич-Балчик до кръстовище с път II-29 Варна - Добрич). Същия ден служителите на районни пътни служби в Тервел, Генерал Тошево, Балчик и Пътните участъци в Крушари и Шабла ще почистят прилежащите територии около сградите на управлението по места. С тази инициатива работещите в системата на Областно пътно управление във всичките му структури в областта заявяват съпричастност към националната кампания и призовават за отговорно поведение през цялата година, с цел опазване чистотата на природата и в сервитута на републиканската пътна мрежа.
 


Сходни връзки

СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ПЪТНО УПРАВЛЕНИЕ ИЗЛИЗАТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди