изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:35 EEST
ЗАСЕДАВА ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ ЗА РАЗВИТИЕ    
НовиниДнес от 10 часа в пресцентъра на областна администрация ще се проведе първото за 2011 г. заседание на Областния съвет за развитие /ОСР/, съобщиха от пресслужбата на администрацията.

Дневният ред включва отчет за дейността през 2010 г. и представяне на Индикативен план за работа на Съвета през настоящата година. Членовете на Областния съвет ще бъдат запознати със стратегически документ на регионалното министерство "Приоритети за изграждане на пътната инфраструктура на Р България до 2020 г. за пътищата с национално и общоевропейско значение". Ще бъде представена ролята на пътните проекти за устойчиво развитие на област Добрич, включително планирането на Черноморски транспортен коридор, както и подкрепата за включване на скоростен сдвоен път ІІ-29 Варна-Добрич и бъдещото му продължаване с път ІІ-71 Добрич-Силистра. На заседанието на Областния съвет за развитие  ще бъде предложен и съставът на Звеното за мониторинг и оценка към Областната стратегия за развитие на социалните услуги на областта, допълват от пресслужбата.
 


Сходни връзки

ЗАСЕДАВА ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ ЗА РАЗВИТИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди