изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:38 EEST
ЛАЙЪНС КЛУБ ПРИСЪЖДА НАГРАДИ НА ПРОЛЕТНИЯ СИ БАЛ    
ОбществоВ събота вечерта ще се проведе традиционният Пролетен бал на Лайънс клуб - Добрич, като тази година отново именно добричкият клуб е с номинация на най-добър в страната.

Това отличие нашите съграждани, които членуват в благотворителната организация, получиха преди три години. Освен многото изненади, които са подготвили за своите гости, като водещ на благотворителната вечер ще е Веселин Ранков, за първи път добричките "лъвове" ще връчат и три специални приза - "Златен Лайънс" за принос към движението. Единият ще е за спонсор на годината, другият - за деец на годината и третата награда ще е за журналист или медия, отразявала най-добре работата на клуба. "Наградите са специални статуетки, изработени от нашия приятел - скулпторът Димитър Янков" - разкри церемониал-майсторът на клуба Веселин Василев. Той добави, че приятелите са решили на всеки свой бал да канят по една културна институция. "Мотото ни е - "Не на чуждата халтура, да на нашата култура" - допълни Василев.
 


Сходни връзки

ЛАЙЪНС КЛУБ ПРИСЪЖДА НАГРАДИ НА ПРОЛЕТНИЯ СИ БАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди