изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:55 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани 5  криминални престъпления.



        - На 14.04.2011 г., в РУП Генерал Тошево е получено съобщение, че две неизвестни лица са нанесли побой над Е.К-34 г., от с.Спасово, общ.Ген.Тошево и са му отнели мобилен телефон. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите, Х.С-33 г., и Д.М.-24 год. от същото село. Двамата са задържани с “Полицейско задържане” от 24 часа.

            Х.С. е криминално проявен, регистриран е през 1995 г. за кражба, има издадени 3 условни присъди за кражби. По случая е образувано досъдебно произовдство.

        - На 14.03.2011 г., при извършена проверка от служители на РУП Каварна в магазин за хранителни стоки в гр.Каварна,  са намерени и иззети 9 кутии цигари “King” без бандерол. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

         - На 14,04,2011г. във Второ РУП е получено съобщение от кмета на с.Хитово, затова че неизвестен извършител чрез взлом е извършил кражба от кметството на селото на метален шкаф с намиращите се в него 100 лв. и 1 бр. кочан с данъчни фактури. По случая е образувано досъдебно производство.

-          На 14,04,2011г. в РУП Балчик е получено съобщение , за това че неизвестен извършител  е извършил кражба на 2 бр. акумулаторни батерии и на около 300л. дизелово гориво от товарен автомобил влекач “Мерцедес”, собственост на хасковска фирма . Същият е бил паркиран до новоизграждащ се ветрогенератор в близост до с.Храброво, общ.Балчик.  По случая се работи в условията на досъдебно производство.

         

           През изминалото денонощие на територията на областта няма ПТП.

           

            През изминалото денонощие са възникнали 3 пожара, от които единия е с материални щети.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-04-18 @ 09:55 EEST
Девет кутии цигари без бандерол - равно на затвор! Ало, ченгетата да се разходат из пазара в Добрич  за да видят наплива на цигани предлагащи контрабандни цигари. Те явно са вътре в играта след като си правят оглушки за такива нарушения!!!
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-04-18 @ 11:09 EEST
Съгласна съм с горния коментар.Да ,така е.Пазара е пълен с цигани предлагащи цигари ,така ли никой от проверяващите не минава от там и не ги забелязва.Направо ги набутват под носа ти , а и още нещо предполагам че повечето от тез предлагащи контрабандни цигари вземат социални помощи.
Господа проверяващи минете през пазара и вижте  какво чудо е там!
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-04-19 @ 09:13 EEST
Господата проверяващи нямат интерес да се провали тяхната далавера! Не си застраховат  и личните автомобили и карат без "Гражданска отговорност" понеже са много бедни! Те са най-големите хайдуци в държавата!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди