изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:20 EEST
НАГРАДИ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ В КОНКУРСА НА "ПРИЯТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ"    
ОбществоПедагози от Добрич са удостоени с награди от областния управител Желязко Желязков в рамките на Четвъртия конкурс за работещи в сферата на извънкласните и извънучилищните дейности, организиран от Международната фестивална програма на детското творчество "Приятели на България".


 Сред отличените са Гергана Ранкова и Венета Светлинова от Художествената галерия - за доклада им "Образователно-творческа дейност в галерийна среда. Интерактивни подходи за стимулиране на творческа и познавателна активност при деца и ученици в Художествена галерия гр. Добрич". Наградени са още Дарина Стаматова и Стела  Бахчеванова - ателие "Стела и Дара" при ОМЦ. Те са участвали с доклад "Съвместната работа с млади художници от различна възраст и творческото им взаимодействие". Отличия получават също така Ивелина Иванова и Емилия Денчева от ЦДГ "Първи юни" за доклада им "Едно вълшебно предизвикателство".
Конкурсът се провежда под патронажа на образователния министър Сергей Игнатов. В творческата надпревара тази година са участвали 166 педагози, ръководители на състави и школи, работещи в училища, детски градини, читалища, общински детски комплекси и др., включително и участници от Руската Федерация. Председател на комисията, оценявала докладите, е Пенка Иванова - директор на дирекция "Достъп до образование и подкрепа на развитието" в МОМН. Част от най-добрите писмени доклади ще бъдат публикувани в сборник "Добри практики за работа с деца". Наградите ще бъдат връчени на официална церемония по време на Асамблеята на детското и младежко творчество през юли в Албена. Тогава ще се проведе и традиционният семинар за работещи в извънкласни и извънучилищни дейности.
 


Сходни връзки

НАГРАДИ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ В КОНКУРСА НА "ПРИЯТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди