изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:25 EEST
МОМЧЕТАТА НА КРАСИМИР КОЕВ ИЗПУСНАХА ПОБЕДАТА    
СпортВ среща от поредния кръг на зоналното първенство по футбол за момчета, родени през 1996 година, отборът на Добруджа загуби драматично като гост от варненския Черно море с 2:1.

Възпитаниците на Красимир Кoев започнаха силно и още в 10-ата минута поведоха с попадение на голмайстора на тима Антон Славков.
Само две минути след това обаче главният съдия отсъди спорна дузпа за домакините и резултатът бе изравнен 1:1. След почивката добричкият тим отново започна добре и създаде няколко голови положения. При едно от тях след удар на Октай Орлинов топката срещна рамката на вратата. Седем минути преди края на редовното време "моряците" отбелязаха втори гол и спечелиха мача.
Във временното класиране отборът на Черно море е на първо място, втори е варненският Спартак, а трети - съставът на Добруджа. Срещата между юношите младша възраст на двата клуба завърши също с победа за варненския тим - 2:0.
В петък са двубоите от следващия кръг на зоналното първенство. Тогава децата и юношите на Добруджа ще играят със съставите на Калиакра (Каварна), като мачовете ще са на стадиона в село Победа.


 


Сходни връзки

МОМЧЕТАТА НА КРАСИМИР КОЕВ ИЗПУСНАХА ПОБЕДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.26 секунди