изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:28 EEST
3000 ГОСТИ ОЧАКВА АЛБЕНА ЗА ВЕЛИКДЕН    
НовиниРъст от 100 процента на полския и от 30 на сто на германския пазар, очаква курортът тази година. Пет пъти повече са записванията на българите

За Великден в курорта Албена се очаква да пристигнат около 3000 гости, от които 2500 румънци, а останалите българи, съобщи за НДТ директорът по маркетинг и продажби Йовка Страшилова. Осем хотела ще отворят, за да посрещнат гостите за празника. Както НДТ вече писа, ще бъде организиран оперен концерт в неделя, а румънски дуа ще свирят в четири от хотелите, отваря и Мексиканският ресторант с изпълнения на мариачи. Музикална програма има и в бар „Байландо”, както и нощен бар „Фламинго Гранд”.
Първите гости в курорта тази година са от Германия. Те идват по балнеологична програма. Групата е от около 100 души, които са настанени в хотел „Добруджа”.
Много добри са записванията на всички основни пазари за месеците юли и август в Албена, каза Йовка Страшилова. Около 30 на сто ръст се очаква на немския пазар, който се завръща в челната тройка на летовниците в Албена. Продължават да са най-многобройни летовниците от Русия, следвани от българите. На четвърто място след германците се нареждат румънците. Тази година се очаква ръст и на финландския пазар. С нов партньор работи Албена на този пазар. Увеличение на 100 процента се очаква да има на полски пазар. През миналата година полските туристи са били 5000, а тази година се очаква да са 10 000. Пет пъти повече са и записванията на българските туристи към момента в сравнение със същия период на миналата година. Много е вероятно изискването за ранно определяне на отпуските да е оказало своето влияние.
Предстои провежданите на туристическа борса в Кипър. Оттам се очаква и тази година да пристигнат около 500 туристи с ежеседмичните чартърни полети от Ларнака до Варна.
 


Сходни връзки

3000 ГОСТИ ОЧАКВА АЛБЕНА ЗА ВЕЛИКДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди