изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:11 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 22 АПРИЛ

ОВЕН - Започвате деня в страхотна форма и с грандиозни планове. Кроите мащабни проекти, но ако не отчетете "човешкия" фактор може да оплескате всичко. Имайте повече вярва в хората.
ТЕЛЕЦ - Малко разсеяно и неадекватно ще се държите днес за учудване на всички. Не се дразнете от това състояние и недейте да нервничите, а просто отложете важните неща за друг ден, но не за утре.
БЛИЗНАЦИ - Ден, в който е добре да изясните отношенията си с околните и да покажете на околните с кого си имат работа. А иначе добре започвате седмицата, късметът ще е с вас, дори да не го осъзнавате.
РАК - Започвате деня с големи амбиции и невероятни планове, дано сметките ви не се окажат криви. Наистина ще имате много неща за вършене, но не се надценявайте.
ЛЪВ - Добър старт за деня, с големи планове и мащабни проекти. Авантюристично ще подхождате към повечето неща, с които се захванете. Добре поне, че късметът е с вас.
ДЕВА - Трудно ще се настроите към почивните дни, ще ви е студено, ще ви дразнят сума неща. Не се изнервайте заради дреболии, това си е за ваша сметка, вашите нерви няма да издържат.
ВЕЗНИ - Днес е време за действие. Ще имате интуиция как да направите нещата по най-добрия начин, следвайте я и няма да съжалявате. Подходящ ден за партньорски разговори по бизнес въпроси.
СКОРПИОН - Добро начало на почивката. Трудно ще ви е да организирате нещата, но в крайна сметка ще се справите. Ще се наложи обаче да пренебрегнете любимия човек.
СТРЕЛЕЦ - Започвате деня с амбицията да докажете на другите кой сте и на какво сте способен. Не забравяйте, че живеете в общество и се опитайте (макар и донякъде) да спазвате условностите му.
КОЗИРОГ - И днес ще ви се иска да не ви занимават със сериозни дела. Интуицията ви ще действа безотказно, не пренебрегвайте съветите й. Хрумванията ви ще са оригинални.
ВОДОЛЕЙ - Нещата днес ще се развиват доста бързичко и може да пропуснете нещо в суматохата. Все пак почивката започва по-добре от очакванията ви.
РИБИ - Почивката започва сравнително добре. Имате големи шансове да направите нещата точно както очаквате и да спечелите добре от това. В никакъв случай не се отказвайте от плановете си.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди