изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 АПРИЛ

ОВЕН - Повечко използвайте днес интуицията си, защото може да ви изненада с някои полезни внезапни прозрения- бъдете нащрек и станете ловци на момента.
ТЕЛЕЦ - Можете да очаквате внезапна помощ от приятел, приятелски съвет или подкрепа по повод на и без това нажежената от миналата седмица работна атмосфера.
БЛИЗНАЦИ - Вие сте активен повече от обикновено, старайте се това да не преминава в критичност, капризност и агресивност. Въобще избягвайте усложненията, ако възможно.
РАК - Днес все още сте на любовна вълна. По- смелите от вас могат и да преживеят някоя и друга авантюра, а по- плахите могат да си помечтаят и ако са творчески настроени да сътворят нещо.
ЛЪВ - Днес ви се дава възможност да сложите край на някаква спорна неприятна ситуация, свързана с вашия дом или с отношенията ви с хората от семейния ви кръг.
ДЕВА - Днес стойте далече от вземането и даването на заеми. По- добре отложете тази операция за друг, по- подходящ ден. Сега сте в енергиен подем, който ви е обхванал от предната седмица.
ВЕЗНИ - Днес вашата лична активност ще изиграе решаваща роля, ако сте решили да се придвижите напред към целите, които преследвате. Това може да даде отражение и върху любовните ви отношения.
СКОРПИОН - Днес е добре да се стараете да опазите себе си от самите себе си. Агресивната жилка в характера и в темперамента ви може да започне да се обажда още от сутринта.
СТРЕЛЕЦ - Днес има известна тенденция да сте по- войнствено настроени и това да провали някои от вашите приятелства. Пререканията и споровете ще бъдат най- неподходящото средство.
КОЗИРОГ - Не е подходящ деня и за започване на излишни спорове, защото няма да доведат до нищо добро. Изключителна мъдрост и търпение ще са ви нужни и по отношение на брачните ви и партньорски връзки.
ВОДОЛЕЙ - Ако не проявявате упорството си, всичко днес ще завършва добре. Изобщо при такъв силен вътрешен подтик за интензивност на чувствата и маниера ви на поведение, най важно е да проявявате самоконтрол.
РИБИ - Днес звездите ви даряват със засилена магнетичност и чар, вие имате и без това вътрешен подтик да се наслаждавате на живота и да 'вдигнете адреналина'. Фантазия , изобретателност и щедрост.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2011 ГОДИНА

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди