изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:22 EEST
“Е.ОН БЪЛГАРИЯ” - ДОМАКИН НА КОНФЕРЕНЦИЯ “ЕНЕРГИЯ НА БЪДЕЩЕТО”    
ИкономикаОт пресцентъра на "Е.ОН България" съобщиха, че са били домакини на провелата се втора национална ученическа конференция на тема "Енергия на бъдещето", организирана от Професионална гимназия по електротехника във Варна. Конференцията се проведе на 29 април 2011 г.

Участници в нея са били ученици от професионални гимназии от много градове в страната, както и техни преподаватели. Учениците са представили презентации на проекти и демонстрации на макети, като най-атрактивните са оценени от професионална комисия - Анатоли Токмакчиев, член на УС на "Е.ОН България Мрежи", Анатоли Симеонов, директор възобновяеми източници на "Е.ОН България", Атанас Димов – началник отдел "Развитие на мрежата и изчисления" към "Е.ОН България Мрежи". Авторите на отличените проекти бяха наградени с комбинирани измервателни уреди, които могат да се използват както в учебния процес, така и в практиката. На тях ще бъде предоставена възможност да посетят действащ парк с вятърни генератори и да се запознаят със съоръженията. "Е.ОН България" връчи поощрителни награди и на всички останали участници в конференцията. 
"Е.ОН България" традиционно развива успешно сътрудничество с Професионалните гимназии по електротехника на територията на Североизточна България, като приема ученици на професионален стаж. Само за последните 3 години в "Е.ОН България Мрежи" са постъпили близо 100 практиканти, добавят от дружеството. През 2009 г. фирмата създаде учебен център по безопасна работа и предостави възможност на бъдещите електротехници и инженери от професионалните гимназии по електротехника във Варна и Горна Оряховица да се запознаят с основните съоръжения от електроразпределителната мрежа и с правилата за безопасна работа с тях.
 


Сходни връзки

“Е.ОН БЪЛГАРИЯ” - ДОМАКИН НА КОНФЕРЕНЦИЯ “ЕНЕРГИЯ НА БЪДЕЩЕТО” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди